byggeprojekt_hjaelpe
Vi løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Vores kundekreds består er alsidig og omfatter erhverv såvel som private husstande.

Vores værdier – din sikkerhed

I gennem de sidste mange mange, har vi løbende lavet vores byggeprocesser bedre og billigere, så den er så god som mulig for vores kunder.

  • Fornuftige priser
  • Høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde
  • Stor fleksibilitet
  • En god dialog med den samme kontaktperson gennem hele byggeforløbet

Hvilke typer opgaver løser I typisk?

Vi løser et væld af forskelligartede opgaver. Fra reparation af gamle døre, vinduer og paneler til opsætning af vægge, lofter og karme. Fra de små og detaljerige træarbejder til de store linjer, når huset skal udbygges eller ombygges.

Hvor arbejder I?

Vi holder til i Hillerød og laver derfor af geografiske opgaver hovedsageligt arbejde i Hillerød og de omkringliggende byer – hovedsageligt i Nordsjælland. Ved større opgaver, pakker vi dog gerne bilen og kører land og rige rundt.

Få fradrag på din regning fra os

Skal du have lavet istandsættelse, reperationer eller andet tømrerarbejde, kan du lige nu få et fordelaktigt skattefradrag for de udgifter du har til at betale løn til din håndværker

Fradraget gælder til stortset alt, du kan sætte en tømrer til og fradraget gælder for op til 15.000kr pr. person over 18 pr husstand.

Læs mere om håndværkerfradraget her