nyt_tag

Ring 20829439 og få et uforpligtende tilbud

eller send os en besked:

Taget udgør en vigtig del af dit hus’ fremtoning. Vi synes, at alle huse fortjener et smukt og holdbart tag, som deres ejere kan være stolte af.


Hvilket tag skal jeg vælge?

Det er vigtigt at du får det tag som passer bedst til dit hjem. Der er stor forskel på de forskellige tagtyper, både i udseende, materiale og pris.

Vi arbejder med alle tagtyper herunder:

  • Skifertage
  • Tegltage
  • Ståltage
  • Eternittage

Hvilke typer tagopgaver laver I?

Alle typer, for at gøre det kort.

Vi udfører alle tag-opgaver herunder nylægning, reparation, vedligeholdelse samt renovering

Med vores solide erfaring, kan vi bistå i alle byggeriets faser, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m. så vi sikrer, at du får det ønskede resultat afleveret til aftalt tid.

Få tilskud til tag med boligjobordningen/håndværkerfradrag

Med boligjobordningen (eller håndværkerfradrag som det også kaldes), kan du få 15.000 kroner i fradrag pr. voksen i husstanden og dermed nedbringe prisen på det nye tag væsentligt. Ordningen administreres af SKAT via deres Tast-Selv system, hvor du indberetter dit tilskud.

Der er masser af forskellige muligheder inden for tag, og vi rådgiver og inspirerer dig gerne, med udgangspunkt i dit hus. Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Der kan nogle steder være forbud mod glaserede tegl, så hvis du ønsker dette, er det vigtigt at du tjekker dette i kommunalplanen på rådhuset.